De eeuwige wieg..

"Samen levenslang genieten!"

Een duurzame investering voor het hele gezin, generatie op generatie...

Stap 1: Wieg

Ontdek de multifunctionele en duurzame schommelwieg, gemaakt van  massief beukenhout. Geef jouw baby een veilige en comfortabele plek om in te slapen met deze prachtige wieg. De wieg gaat jarenlang mee en kan eenvoudig worden omgebouwd tot een groter bed, zodat jouw kindje er nog jaren van kan genieten. Het rustgevende wiegen helpt niet alleen je baby om in slaap te vallen, maar ook moeders kunnen profiteren van de kalmerende werking na een bevalling. Bovendien is deze wieg de ideale oplossing voor huilbaby's. Wacht niet langer en geef jouw baby de rust en veiligheid die het verdient!

Stap 2: Ledikant

Zie hoe gemakkelijk het is om de BabyBlitzz om te toveren van wieg naar ledikant. Wanneer je kindje de wieg ontgroeid is, hoef je geen nieuw bedje te kopen. Zo bespaar je geld en ruimte! Het ledikant kan gemakkelijk worden aangepast aan de groei van je kindje. De bedbodem kan naar beneden worden verlaagd zodra je baby zichzelf kan optrekken en kan staan.

Bovendien is veiligheid onze prioriteit. Laat het antischommelmechanisme is altijd uitgeklapt wanneer je je kindje alleen in de slaapkamer laat.

Stap 3: Peuterbed

Vervolgens is het omtoveren van het ledikant naar een peuterbed in een handomdraai gebeurd. Laat de bedbodem gewoon op de laagste stand staan en haal het voorste element eruit. Zo ontstaat er een prachtig peuterbedje waar je kindje zelf makkelijk in en uit kan klimmen en zal het 's nachts ook niet uit bed rollen tijdens het slapen.

Zo slapen jij en je kindje  weer heerlijk door de nacht!

Stap 4: Schommelbank

Wanneer je kindje toe is aan een 'grote-mensen-bed', is de BabyBlitzz eenvoudig om te toveren tot een prachtige schommelbank. Geniet samen met je kleintje van het lezen van een boekje  in wat ooit de wieg was, maar nu een comfortabele schommelbank. Zo is de BabyBlitzz niet alleen een praktisch meubelstuk voor de kinderkamer, maar wordt het ook een uniek en gezellig element in je woonruimte.