"Designed by a mom for a lifetime of joy"

De BabyBlitzz is ontworpen door Rachel van den Broek, moeder van een prachtige zoon, Julian. Doordat ik zelf ervaren heb wat voor een emoties er loskomen, wanneer je kindje geboren wordt, ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. De eerste keer dat je je kind in je armen houdt, de ontlading, het geluk, een moment in het leven van een ouder wat je nooit zult vergeten...

Als je baby net geboren is, wil je het liefst zoveel mogelijk tijd bij je pasgeboren lieveling doorbrengen. Zo kwam ik op het idee om een meubel te ontwerpen, wat dit geen wens, maar werkelijkheid maakt. Een schommelstoel, gecombineerd naast een wieg, maakt het eenvoudig om dichtbij je baby en tegelijk in contact met je baby te blijven.

Rustgevend voor moeder en kind


Het is bewezen dat wiegen niet alleen goed is voor de baby, maar ook voor de moeder. Vooral na de bevalling kan het zachtjes schommelen bij de baby voor moeders zeer rustgevend en prettig zijn. Het kan de moeder helpen om de rust in zichzelf terug te vinden na de bevalling.
Bij BabyBlitzz begrijpen we hoe belangrijk het is om deze kostbare momenten met je baby te koesteren en mijn meubel is ontworpen om dat mogelijk te maken. Zelfs als je kleine schat de wieg, ledikant en peuterbed ontgroeid is, kun je nog steeds samen genieten op de ontstane bank wat eens de wieg was! Hoe geweldig is dat?

BabyBlitzz is Back!

 

Na jaren van 'afwezigheid' van BabyBlitzz ontstond voor mij de bevestiging dat het zonde zou zijn om niets meer met dit prachtige ontwerp te doen. 

Met geheel nieuwe energie, een fijn team en vol met sprankelende ideeën, is de tijd aangebroken om de hele wereld weer met BabyBlitzz kennis te laten maken. En dat is ook het doel; de hele wereld bereiken. En onderwijl mooie projecten opzetten voor (alleenstaande) moeders wereldwijd. Zodat ook zij hun dromen kunnen bereiken en waarmaken.

Met ondersteuning van BabyBlitzz!