Ontdek deze multifunctionele en duurzame schommelwieg, gemaakt van massief beukenhout. Geef jouw baby een veilige en comfortabele plek om in te slapen met deze prachtige wieg. De wieg gaat jarenlang mee en kan eenvoudig worden omgebouwd tot een groter bed, zodat jouw kindje er nog jaren van kan genieten. Het rustgevende wiegen helpt niet alleen je baby om in slaap te vallen, maar ook moeders kunnen profiteren van de kalmerende werking na een bevalling. Bovendien is deze wieg de ideale oplossing voor huilbaby's. 

Ledikant

Peuterbed

Bankje

Ontdek nu hoe gemakkelijk het is om de BabyBlitzz om te toveren van wieg naar ledikant! Wanneer je kindje de wieg ontgroeid is, hoef je geen nieuw bedje te kopen. Op deze manier bespaar je geld en ruimte! Het bedje kan gemakkelijk worden aangepast aan de groei van je kindje. De bedbodem kan naar beneden worden verlaagd zodra je baby zichzelf kan optrekken en kan staan.

 

De volgende stap, het omtoveren van het ledikant naar een peuterbed, is ook in een handomdraai gebeurd.
Laat de bedbodem gewoon op de laagste stand staan en haal het voorste element eruit. Zo ontstaat er een veilig peuterbedje waar je kindje zelf makkelijk in en uit kan kruipen, zonder bijvoorbeeld uit bed te rollen tijdens het slapen.

Zo slapen jullie allemaal heerlijk door de nacht. 

Wanneer je kindje toe is aan een 'grote-mensen-bed', is de BabyBlitzz eenvoudig om te toveren tot een prachtige schommelbank. Geniet samen met je kleine van een boekje lezen in wat ooit de wieg was, maar nu omgetoverd is tot een comfortabele schommelbank.
Zo is de BabyBlitzz niet alleen een praktisch meubelstuk voor de kinderkamer, maar wordt het ook een uniek en gezellig element in je woonruimte.

Bovendien is veiligheid onze prioriteit. Laat het antischommelmechanisme is altijd uitgeklapt wanneer je je kindje alleen in de slaapkamer laat, zodat je kindje altijd veilig slaapt. Kies nu voor de BabyBlitzz en geniet van een praktisch en veilig bedje voor je kleintje.